It is currently Sun Mar 18, 2018 4:01 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: adidas stan smith sko herre
Unread postPosted: Mon Mar 12, 2018 11:24 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 12, 2018 10:48 pm
Posts: 4
Image

Vi må godta det allerede! Enten vi liker det eller ikke er 90-tallet tilbake. De siste par månedene har vi sett mamma jeans, lappeteppe, flerfarget og metallisk klær på gatene og landingsbaner. Men den skøreste tingen av alt er vekkelsen av det sportslige utseendet. Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, og selv Raf Simons inkluderte en slags joggesko i sine siste samlinger. Denne gangen skal vi fokusere all vår smak på å analysere de ikoniske Adidas-skoene: adidas stan smith sko herre

Omkring 1963 i USA skaper adidas stan smith svart dame en ny type joggesko. Hva er den spesielle tingen om dem? De er laget spesielt for tennisspillere. Tankene bak denne fantastiske oppfinnelsen og hans far (Adidas 'eier) bestemte seg for å nevne disse skoene etter den profesjonelle tennisspilleren Robert Haillet. Etter at Haillet trakk seg tilbake fra tennis måtte de finne en annen representativ figur for sine sko. Dette er da Stan Smith, den mytiske nº 1-tennisspilleren, ble navnet og bildet av historisk berømte joggeskoene (1978).

adidas stan smith rose gold I dag, og kanskje siden evig, gjenspeiler mote sosiale, religiøse, økonomiske, politiske og ideologiske sammenhenger. Husk at egypterne brukte tilbehør for å nærme seg gudene. Luksus betydde kraft og guddommelighet. Ting kan ha endret seg, men gatene, våre klær, musikkvalgene og designerne vi beundrer, avdekker våre stemninger og tanker.

Sosialt, jeg kan fortsatt ikke finne en forklaring på comeback av sporty utseende. Kanskje er trøst og frihet, eller kanskje apati og avgang. Det spesielle problemet er at joggesko er tilbake, og ikke bare løpeskoene eller den fasjonable Converse. Stan Smith endret tennisverdenen. Hvorfor kan vi ikke bruke adidas stan smith rød dame og endre moteverdenen?

Opprettet av Adidas 'partner kjemikalier som produserer selskap BASF, gir BOOST-teknologien eksepsjonelle energirende egenskaper. Faktisk hevder Adidas at BOOST har den høyeste energireguleringen i fottøy i dag, og på grunn av dette utstyrer de mange Adidas-modeller med nyskapende BOOST. Fra signatur basketballsko til tekniske løpesko, og til og med endrede klassikere. Den nyeste Adidas-modellen som skal bygges med denne populære teknologien, er den ikoniske Stan Smith tennisskoen. adidas stan smith sko herre BOOST er nå tilgjengelig, og har en lær øvre, perforerte 3-striper, grønne aksenter og en full lengde BOOST mellomsåle.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: adidas stan smith sko herre
Unread postPosted: Thu Mar 15, 2018 12:03 am 
Offline

Joined: Wed Mar 14, 2018 11:39 pm
Posts: 2
We are the official representative of Maxbet , the number one service for both new and existing members. Opened for a long time. With the promotion to you. Just sign up for a superbet with us to get a special promotion to it.
viva9988 htv999


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group